Ma - Vr : 08:00 - 17:00
info@deleeuw-electro.nl
0183 - 403 779

Opdracht en insteek

De Leeuw Electrotechniek verzorgt op regelmatige basis complexe maatwerkprojecten. De Calatrava bruggen in de gemeente Haarlemmermeer zijn daar een mooi voorbeeld van. Wij verzorgden de complete elektrotechnische installatie van deze drie bruggen. Deze drie bruggen zijn mede door de verlichting een eyecatcher voor de gemeente Haarlemmermeer.

Werkwijze en aanpak

In samenwerking met een lichtontwerper is een uniek lichtplan voor deze bruggen ontworpen. Voor de aanvang van de installatie zijn in de avonduren verschillende testen gedaan om te bepalen welk specifiek lichtplan resulteerde in het gewenste resultaat. Voor deze installatie is onder andere gebruik gemaakt van zelf gefabriceerde lampen en LED verlichting. Door middel van het Dali besturingssysteem kan de verlichting op afstand individueel worden gemonitord en aangestuurd.

Resultaat

De Calatrava bruggen zijn een architectonisch hoogstandje in de gemeente Haarlemmermeer. Dankzij de verlichting zijn deze bruggen in de avonduren een verrijking voor de gemeente en haar inwoners. De Leeuw Electrotechniek is trots een aandeel te hebben gehad in dit unieke project.