Ma - Vr : 08:00 - 17:00
info@deleeuw-electro.nl
0183 - 403 779

De Leeuw Elektrotechniek

Totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek

 

“Het succesvol invullen van projecten en het tevredenstellen van onze klanten is onze dagelijkse drijfveer. Het vinden van ad-hoc oplossingen, het inspelen op continu veranderende situaties en het bieden van kwaliteit. Dat is waar De Leeuw Electrotechniek voor staat.”

Advies

Wij geven advies bij de opstartfase van elk project. Denk aan zaken als energiebesparing, toepassing van producten en de effecten van verlichting.

Ontwerp

Wij ontwerpen op maat gemaakte lichtplannen, tekeningen voor installaties en verlichtings-elementen. Afgestemd op de wensen van u als opdrachtgever.

Calculatie

Een duidelijke calculatie voorafgaand aan een project voorkomt vervelende financiële tegenvallers. Wij werken transparant en geven openheid van zaken.

Projectmanagement

Bij de Leeuw Electrotechniek heeft u altijd een vast contactpersoon. Op deze wijze kunt u effectief communiceren door middel van korte lijnen.

Uitvoering

Wij zijn flexibel en kunnen ook complexe projecten op korte termijn realiseren. Zo heeft u bij ons niet te maken met lange wachttijden en oponthoud.

Onderhoud

Wij verzorgen o.a. keuringen van noodverlichting en gereedschap, onderhoud aan elektrische installaties, onderhoud en het door wisselen van verlichting.

Onze diensten

Waarom kiest u voor De Leeuw Elektrotechniek?

Persoonlijk contact

Maatwerk

Totaaloplossing

Persoonlijk contact

De Leeuw electrotechniek werkt met een klein en gespecialiseerd team. In het kader van projecten heeft u contact via één contactpersoon. Op deze manier kunnen we effectief communiceren en hebben we altijd rechtstreeks contact met al onze klanten.

Ook hechten wij belang aan een persoonlijke benadering. Bij De Leeuw Elektrotechniek bent u een klant en geen nummer. Wij investeren in een lange termijn relatie met onze klanten. Ook wanneer u hulp en advies nodig heeft na het opleveren van een project helpen wij u graag verder.

Maatwerk en complexe projecten

De Leeuw Electrotechniek staat bekend om haar expertise in complexe projecten. Door de ervaring die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan gaan wij geen uitdagingen uit de weg. Zelfs in een kort tijdsbestek zijn wij in staat complexe projecten succesvol op te leveren.

Heeft u een project op handen en wilt u graag advies of informatie inwinnen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Samen kunnen we de diverse mogelijkheden uiteenzetten. Wij geven graag advies in de opstartfase van een project.

Totaaloplossing

Wij bieden u als klant een totaaloplossing. Alle elektrotechnische elementen binnen een project vullen wij voor u in. Op deze wijze kunt u al uw elektrotechnisch werk overzichtelijk uitbesteden. U heeft te allen tijde contact met slecht een één contactpersoon.

Wij verzorgen complete elektrotechnische installaties voor zowel woningbouw, winkels, horeca en bedrijfspanden. Ook zijn wij expert in LED verlichting en de aanleg van zonnepanelen. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.